Livrare in toate zonele tarii cu 3 RON
Welcome visitor you can log in or create an account

Cum comand?

Comandarea produselor se face online.

ALEGEREA PRODUSELOR

Din meniul principal, selecteaza categoria dorita din cadrul sectiunii "Librarie" pentru a accesa pagina de prezentare a produselor.

Comanda online se realizeaza prin apasarea butonului Adauga in cos aflat in dreptul fiecarei carti.

COSUL DE CUMPARATURI

Dupa ce ai apasat butonul "Adauga in cos " , vei fi directionat catre cosul de cumparaturi, unde, dupa ce alegi numarul de carti pe care doresti si il achizitionezi, poti finaliza comanda folosind butonul "TRIMITE COMANDA". Vei fi directionat catre o pagina unde vei avea la dispozitie un formular pentru introducerea datelor personale, adresa de livrare, etc. Dupa ce ai introdus datele apasa butonul "Confirma comanda" si comanda ta va fi trimisa.

Informatii comanda

Pentru eventuale întrebari sau modificari la comanda, va stam la dispozitie:

la telefon: 0754.970.179

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PLATA IN NUMERAR

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii cartilor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Atentie! Achitarea taxelor de curierat nu cade in sarcina expeditorului.

Nume firma: SC ACTIVE BUSINESS DEVELOPMENT SRL; CUI: 27273746 Nr Reg. Com.: J40/7692/12.08.2010

Politica de confidentialitate

Editura My Ebook se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Editura My Ebook poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul myebook.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Editura My Ebook, se pot dezabona prin trimiterea unui mail catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau utilizand linkul din jos-ul newsletterulului Editura Ebook primit prin email.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Log in or create an account