Livrare in toate zonele tarii cu 3 RON
Welcome visitor you can log in or create an account

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/myebookr/public_html/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/myebookr/public_html/includes/application.php on line 539

FORMATARE CARTE DIGITALA INTRE 300-400 PAG.

Rating: Nu a fost evaluat încă
  • Descriere
  • RECENZII

Formatare carti pentru publicare digitala (tip ebook) - intre 300 si 400 pagini

Preţul standard pentru formatare e-Book este de 14 Ron (TVA inclus) / 100 pagini Preţul este calculat pentru pagina standard Word.doc cu înălţime de 12 puncte, pentru fontul Calibri sau Times New Roman.

Dupa efectuarea comenzii pentru formatare carte digitala si finalizarea platii trebuie sa trimiteti manuscrisul dvs. complet (sau fişierul sursă în care a fost realizat formatul print, dacă este cazul), în forma finală în care doriţi să apară pe adresa de emai formatare.carti@yahoo.ro , impreuna cu numele dvs. si numarul comenzii.Fişierul trimis poate fi într-unul din formatele: Word (.doc sau .docx), Rich Text (.rtf), Text (.txt), Open Office (.odf), Adobe Indesign (.ai). Atenţie, formatul Text (.txt) nu păstrează formatările mai complexe.

ATENTIE! Pentru acest produs la finalizarea achizitiei trebuie sa alegeti Metoda de livrare - Nu necesita livrare si Modalitatea de plată - Online cu card bancar. In cazul in care nu selectati aceste doua valori comanda nu va fi validata. 

 Formatare carte digitala ebook

Nu există comentarii pentru acest produs.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook