Livrare in toate zonele tarii cu 3 RON
Welcome visitor you can log in or create an account

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/myebookr/public_html/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/myebookr/public_html/includes/application.php on line 539

INVATAM LIMBA ENGLEZA CU TIMMY

Rating: 3/5
  • Descriere
  • RECENZII

Tip: DVD / Format: Soft educational interactiv

Copiii pot citi si invata cu placere limba engleza cu ajutorul catelusului simpatic si nazdravan, pe nume Timmy. "Învatam limba engleza cu Timmy" este o carte care dezvaluie cuvintele de baza ale limbii engleze, expresii uzuale si placerea de a conversa in limba engleza.

VOCABULAR - Timmy lanseaza provocarea de a ne invata usor si distractiv, prin imagini, cuvintele de baza ale limbii engleze.

CONVERSATIE - Prin conversatii simple si comice, Timmy incearca sa ne dezvaluie placerea de a vorbi in limba engleza.

EXERCITII - Catelusul Timmy ne propune o ultima provocare: sa ne familiarizam cu expresii uzuale, sa invatam sinonimele si antonimele si prin exercitii de vocabular sa repetam cuvinte invatate.

Luni, 16 Iunie 2014

eu chiar apreciez cand ma ciirtca cititoarele blogului. Dar tu nici macar nu ai ciirtcat, tu doar ti-ai exprimat cateva temeri. De suparat nu m-am suparat niciodata, pentru ca din cate am vazut, imi scriu numai fete care isi argumenteaza parerile. Nu am avut niciodata mesaje cu rautati sau acuze nefE foarte bine cand ai scapari sa apara cineva si sa te atentioneze, sa fii mai atenta sau sa schimbi un cuvant-doua.

Dragă ,
Ai deja scris o revizuire pentru acest produs. Vă mulţumim.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook