Livrare in toate zonele tarii cu 3 RON
Welcome visitor you can log in or create an account

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/myebookr/public_html/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/myebookr/public_html/includes/application.php on line 539

GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - TEORIE SI EXERCITII

Rating: 0/5
  • Descriere
  • RECENZII

Tip coperta: Brosata / Numar pagini: 280 

Lucrarea “Gramatica limbii engleze - teorie si exercitii” ofera posibilitatea de a invata corect limba engleza din punct de vedere gramatical.

Aceast titlu dezvaluie competentele lingvistice si educationale ale limbii engleze si incurajeaza cititorul sa o invete intr-un mod activ, combinand elemente de teorie cu exercitii. Asfel fiecare capitol este insotit de exemple relevante, usor de inteles, si de o serie consistenta de exercitii.

Pe langa elementele principale ale gramaticii engleze, cartea contine si un capitol supliment, in care se regasesc teste de vocabular si conversatie.

Autorul isi propune sa invete persoanele de nivel incepator principiile de baza si elementele teoretice ale limbii engleze, prin peste 900 de exercitii aplicative.

 


Luni, 16 Iunie 2014

Holy conscie data batman. Lol!

Dragă ,
Ai deja scris o revizuire pentru acest produs. Vă mulţumim.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook