Livrare in toate zonele tarii cu 3 RON
Welcome visitor you can log in or create an account

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/myebookr/public_html/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/myebookr/public_html/includes/application.php on line 539

NUMARAM IN LIMBA ENGLEZA

Rating: 4/5
  • Descriere
  • RECENZII

Tip coperta: Brosata / Format: A4

“Numaram in limba engleza” este o carte animata dedicata copiilor, care doreste sa ii treaca pe cei mici prin toate notiunile elementare ale numerelor, si toate acestea intr-o limba straina, engleza.

Limba engleza este considerata acum unul dintre obiectele de studiu de baza precum limba materna si matematica. Abilitatea copilului dumneavoastra de a folosi limba engleza in mod eficient va avea un impact major asupra viitorului sau. Aceasta carte doreste sa ii ajute pe copii sa asimileze mai usor notiunile legate de numere in limbii engleze, intr-un mod cat mai distractiv, prin imagini animate. Aceasta modalitate abordata ii ajuta pe copii sa invete si sa retina elemente noi jucandu-se. Cartea contine si exercitii de tipuri variate in care copiii isi pot testa cunostintele invatate.

Primii pasi spre invatarea limbii engleze sunt esentiali. Nu chinuiti copii cu tot soiul de exercitii grele si obositoare, cheia este sa invete jucandu-se fara ca macar sa stie ca invata. Animatiile sunt cel mai usor pas spre invatarea limbii engleze la varste mici.

Luni, 16 Iunie 2014

Mult succes atucni, Adela!!! Sper ca nu te-au suparat comentariile mele si sper sa continui sa ne informezi si de acum inainte in acelasi stil cu care ne-ai obisnuit. Cu siguranta voi citi blog-ul si in continuare, cu mare drag, ca si pana acum, because i'm already an ADDICT of it!

Dragă ,
Ai deja scris o revizuire pentru acest produs. Vă mulţumim.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook